KONTAKT

Praktisk info

Når du deltager på hold, skal du have træningstøj på, som du føler dig godt tilpas i – t-shirt, top, træningsbukser mv., samt indendørs træningssko i salen.

DIT VELVÆR anbefaler, at du kommer omklædt til træning. Der er dog mulighed for omklædning (2 omklædningsrum) samt skabe, der kan låses til tøj og personlige ejendele. Opbevaring i skabene er på eget ansvar og du skal selv medbringe en hængelås.

Hos DIT VELVÆR er der 1 bad, som kan benyttes med forbehold. Det er midlertidigt lukket ned for brug pga. corona.

Hos DIT VELVÆR kan der købes vand og energidrikke m.m, eller medbring selv en drikkedunk. Vi anbefaler 0,5 – 0,7 liter under en times træning. Og masser af vand gennem dagen.

Instruktøren fremmøder dig via sin telefon ved holdtimens start. Hils på instruktøren og sig dit navn, så du bliver fremmødt.

Ved senere fremmøde mister du din reservation og registreres som udeblevet. Frameldelse til holdet kan ske indtil 2 timer før holdstart, dog senest kl. 21.00 aftenen før til alle morgenhold og alle hold i weekender og på helligdage.

Udeblivelse eller for sen framelding til hold medfører en bøde på 40 kr., som betales via DIBS.

Klippekort trækkes 1 klip.

HUSK derfor altid at framelde dig i god tid og senest 2 timer før holdstart, dog senest kl. 21.00 aftenen før til alle morgenhold og alle hold i weekender og på helligdage, så en anden kan få glæde af træningen.

Du kan også få et personligt møde med en instruktør. Skriv en mail til os, hvis du ønsker at tage uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Åbningstider i centeret er efter aftale og når der køre holdtræning eller personlig træning.