Praktisk info

Når du deltager på hold, skal du have træningstøj på, som du føler dig godt tilpas i – t-shirt, top, træningsbukser mv., samt indendørs træningssko i salen.

DIT VELVÆR anbefaler, at du kommer omklædt til træning. Der er dog mulighed for omklædning (2 omklædningsrum) samt skabe, der kan låses til tøj og personlige ejendele. Opbevaring i skabene er på eget ansvar og du skal selv medbringe en lås.

Hos DIT VELVÆR er der 1 bad, som kan benyttes med forbehold.

Hos DIT VELVÆR kan der købes vand og energidrikke m.m, eller medbring selv en drikkedunk, vi anbefaler en ½ til 1 liter vand under træning

Du skal huske at fremmøde dig på kundecomputeren hos DIT VELVÆR inden holdstart. Du fremmøder dig via dit medlemsnummer og din personlige kode. Billetten afleveres til instruktøren inden holdstart.

BEMÆRK: Fremmøde skal ske senest ved holdstart.

Ved senere fremmøde mister du din reservation og registreres som udeblevet. Frameldelse til holdet kan ske indtil 2 timer før holdstart, dog senest kl. 23.00 aftenen før til alle morgenhold og alle hold i weekender og på helligdage.

Udeblivelse eller for sen framelding til hold medfører en bøde på 40 kr., som betales via PBS.

Kontantmedlemskaber bliver trukket 1 dag og ved klippekort trækkes 1 klip.

HUSK derfor altid at framelde dig i god tid og senest 2 timer før holdstart, dog senest kl. 23.00 aftenen før til alle morgenhold og alle hold i weekender og på helligdage, så en anden kan få glæde af træningen.

Personlig betjening i centeret er i følge aftale. Vi er altid behjælpelig og du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe og tale med en af os (læg en besked, hvis vi er optaget af kunder og du ønsker at blive ringet op).

Åbningstider i centeret er efter aftale og når der køre holdtræning eller personlig træning.

Altid strandklar

Du kan få videoer om kost og træning tilsendt direkte i din inbakke, ved at tilmelde dig nyhedsmail herunder. Så er du også opdateret med Bootcamps og øvrige events.

Kom trygt i gang med funktionel træning.

Genvejen til en flad mave

Tilmeld dig vores Strandklar nyhedsmail. Så får du en serie af korte videoer med tips til at få en flad mave der altid er sommerklar. 
Du kan afmelde når som helst.