Praktisk info

Når du deltager på hold, skal du have træningstøj på, som du føler dig godt tilpas i – t-shirt, top, træningsbukser mv., samt indendørs træningssko i salen.

DIT VELVÆR anbefaler man kommer omklædt til træning, der er dog mulighed for omklædning (2 omklædningsrum) samt skabe der kan låses til tøj og personlig ejendele (På ejet ansvar)

Hos DIT VELVÆR er der 1 bad, som kan benyttes med forbehold

Hos DIT VELVÆR kan der købes vand og energidrikke m.m, eller medbring selv en drikkedunk, vi anbefaler en ½ til 1 liter vand under træning

Fremmøde billetten skal trækkes på kundecomputeren hos DIT VELVÆR med din egen private kode og instruktøren samler billetten ind ved holdstart. Fremmøde skal ske senest ved holdstart.

Ved senere fremmøde mister du din reservation og registreres som udeblevet. Frameldelse til holdet kan ske frem til 2 timer før holdstart

Udeblivelse eller for sen afmeldelse til hold medfører en bøde på 40 kr., som betales via PBS.

HUSK derfor altid at afmelde dig i god tid og senest 2 timer før holdstart, så én anden kan få glæde af træningen.

HUSK fremmøde og trække billet til holdet inden holdstart! OG aflever din billet til instruktøren personligt

Kontantmedlemskaber bliver trukket 1 dag og ved klippekort trækkes 1 klip

Personlig betjening i centeret er i følge aftale. Vi er altid behjælpelig og du er altid velkommen til at sende en mail eller ringe og tale med instruktøren (læg en besked på tlf. svaren hvis vi er optaget af kunder og du ønsker at blive ringet op)

Åbningstider i centeret er efter aftale og når der køres holdtræning eller personlig træning